Kapsalon Nijmegen

SOHO salon professionals is een professioneel, creatief en trendy kapsalon in Nijmegen. Altijd up-to-date qua trends op het gebied van haarmode, haarverzorging en haarextensies. Laat u eens inspireren door een creatieve styling of door één van onze vele trendy kleuren.

Dames & heren kapsalon Nijmegen SOHO Salon Professionals Seb-Man Sebastian Professional
Dames & heren kapsalon Nijmegen SOHO Salon Professionals Sebastian Professional

Het personeel van SOHO salon professionals volgt regelmatig trainingen en bezoekt beurzen in zowel binnen- als buitenland. Wij werken dan ook met de nieuwste technieken en producten. Ook zijn wij gespecialiseerd in kleuringen en extensions.

Wilt u zich eens vakkundig laten adviseren!? Kom dan gerust een langs of maak een afspraak. Wij verwelkomen u graag dè kapsalon van Nijmegen, SOHO Salon Professionals!

Haarproducten van Sebastian Professional en Seb Man zijn er voor de professional. Ontdek de iconische haarverzorgingslijn en haal inspiratie uit creatieve trends voor het haar. Wij verkopen veel Sebastian Professional haarproducten in de salon. Voor een advies spreek je gewoon een van onze hairstylisten aan in de salon. Zij helpen je graag verder met het juiste verzorgingsproduct voor jouw wensen en type haar.

We stellen ons voor…

2023-08-03T21:55:08+00:00

Nills Nelissen

Ik ben Nills Nelissen, alweer ruim 20 jaar gepassioneerd dames- en herenkapper en geniet nog steeds van mijn vak. Mijn doel is om mensen de mooiste versie van henzelf te laten zijn, daarom heb ik gekozen voor dit concept, de combinatie met beauty. Ik ben gespecialiseerd in verschillende technieken qua haarverlenging en volume d.m.v. extensions, kleuren van het haar en moderne kniptechnieken. Tevens zijn wij erg goed in haarverzorging, zoals keratine behandelingen, herstel treatments en reguleren van de vochtbalans. Bij Soho werken we met de merken: Sebastian, Seb Man, Wella, SP, Nioxin, Keratherapy en Great Lenghts.

Dames en heren kapsalon Nijmegen SOHO Salon Professionals Afspraak maken

Direct een afspraak maken?

Bij SOHO Salon Professionals maak je gemakkelijk en direct online een afspraak. Selecteer uw haarbehandeling, de medewerker en het gewenste tijdstip.