Exclusieve haarwerken Nijmegen

SOHO Salon Professionals is jouw ANKO gecertificeerde partner in exclusieve haarwerken in Nijmegen. Wij zijn uw partner in haarwerken, haaraanvulling, haarstukken en haaropvullingen. Wij zijn specialist in verschillende type en kwaliteit van haarwerken. Denk hierbij aan synthetisch haar van hoge kwaliteit dat niet van het echt te onderscheiden is. Maar ook Human Hair, echt haar dat zeer natuurgetrouw is, inclusief gezonde glans en volume.

Tevens werken wij ook met exclusieve haarwerken van een hittebestendige kunstvezel met een zeer natuurlijke en zijde-achtige uitstraling. De hittebestendige kunstvezel wordt ook vaak in combinatie met echt haar in haarwerken gebruikt.

Wist je dat je vanuit de meeste basis of aanvullende zorgverzekeringen een vergoeding kunt krijgen voor de aanschaf van haarwerken?
Klik hier voor meer info.

SOHO Salon haarwerk echt haar

Haarwerk van echt mensen haar.

Het model haarwerk van de foto (recht hierboven) is leverbaar in 9 verschillende kleuren.

Waarom een haarwerk?

Haarverlies is iets wat we allemaal vrezen!  Er zijn verschillende manieren waardoor zowel vrouwen als mannen aan haarverlies leiden: ouderdom, medicijnengebruik, ziekte of chronische oorzaken. Wanneer iemand aan een van deze haaraandoeingen leidt, Alopecia areata of Alopecia androgenetica (bij mannen), voelen veel mensen zich niet volledig op hun gemak.

Afhankelijk van de reden van uw haaruitval en de mate van haaruitval, kunnen wij u adviseren. Daarnaast zijn er andere verschillende mogelijkheden. In meeste gevallen kan een haarwerk een goede uitkomst bieden, want deze exclusieve haarwerken zijn nauwelijks te onderscheiden van echt haar.

Neem voor meer informatie contact op met Nills.