LCN WILDE PEDIQUE

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCN WILDE PEDIQUE, een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagel.

Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

LCN-Pedique is er in verschillende kleuren, uw pedicure kan samen met u bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de teennagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed.

De tijdsduur van de behandeling met LCN-Pedique is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dat tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen(drukpunten, loslaten, speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit.

Afspraak maken bij SOHO salon professionals

Direct een afspraak maken?

Bij SOHO Salon Professionals maak je gemakkelijk en direct online een afspraak. Selecteer uw behandeling, de medewerker en het gewenste tijdstip.