SOHO Pedicure

Je voeten hebben het maar zwaar, de hele dag dragen ze je overal heen. Dus een goede verzorging is een must.

Miranda Korbmacher is sinds 2001 gediplomeerd pedicure. Door het volgen van diverse cursussen zoals de cosmetische voet, Wilde Pedique en Gellak blijft ze zich ontwikkelen en haar technieken vernieuwen.

Bij Soho Pedicure bent u aan het juiste adres voor een goede onderhoudsbeurt voor uw voeten, of voor een welverdiende ontspannende Spa Pedicure.

Zo knappen u en uw voeten helemaal op.

NIEUW! WANDELWOL

SOHO Pedicure dealer WandelWol antidruk-wol

Het antidruk -Product van wandelWol wordt gemaakt van 100% schapenwol: zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologische afbreekbaar. WandelWol producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Meer weten? Neem dan contact op met SOHO Pedicure.

Afspraak maken bij SOHO salon professionals

Direct een afspraak maken?

Bij SOHO Salon Professionals maak je gemakkelijk en direct online een afspraak. Selecteer uw behandeling, de medewerker en het gewenste tijdstip.