Pruiken Nijmegen

SOHO Salon Professionals is jouw ANKO gecertificeerde partner in exclusieve pruiken Nijmegen. Wij zijn uw partner in pruiken, haaraanvulling, haarstukken en haaropvullingen. Wij zijn specialist in verschillende type en kwaliteit van pruiken. Denk hierbij aan synthetisch haar van hoge kwaliteit dat niet van het echt te onderscheiden is. Maar ook Human Hair, echt haar dat zeer natuurgetrouw is, inclusief gezonde glans en volume.

Tevens werken wij ook met exclusieve pruiken van een hittebestendige kunstvezel met een zeer natuurlijke en zijde-achtige uitstraling. De hittebestendige kunstvezel wordt ook vaak in combinatie met echt haar in pruiken gebruikt.

Wist je dat je vanuit de meeste basis of aanvullende zorgverzekeringen een vergoeding kunt krijgen voor de aanschaf van pruiken? Klik hier voor meer info.

exclusieve dames pruiken Nijmegen

Pruik van echt mensen haar.

Het model pruik van de foto (recht hierboven) is leverbaar in 9 verschillende kleuren.

exclusieve heren pruiken Nijmegen

Waarom een pruik?

Haarverlies is iets wat we allemaal vrezen!  Er zijn verschillende manieren waardoor zowel vrouwen als mannen aan haarverlies leiden: ouderdom, medicijnengebruik, ziekte of chronische oorzaken. Wanneer iemand aan een van deze haaraandoeingen leidt, Alopecia areata of Alopecia androgenetica (bij mannen), voelen veel mensen zich niet volledig op hun gemak.

Afhankelijk van de reden van uw haaruitval en de mate van haaruitval, kunnen wij u adviseren. Daarnaast zijn er andere verschillende mogelijkheden. In meeste gevallen kan een pruik een goede uitkomst bieden, want deze exclusieve pruiken zijn nauwelijks te onderscheiden van echt haar.

Neem voor meer informatie contact op met Nills.