Kapsalon Nijmegen

SOHO salon professionals is een professioneel, creatief en trendy kapsalon in Nijmegen. Altijd up-to-date qua trends op het gebied van haarmode, haarverzorging en hairextensions. Laat u eens inspireren door een creatieve styling of door één van onze vele trendy kleuren. Wij zijn o.a. ook gespecialiseerd in het knippen van krullen.

Great Lenghts SOHO Salon Professionals

Het personeel van SOHO salon professionals volgt regelmatig trainingen en bezoekt beurzen. Wij werken dan ook met de nieuwste technieken en producten. Daarnaast geven wij bij SOHO Salon Professionals ook styling en make-up advies.

Wilt u zich eens vakkundig laten adviseren!? Kom dan gerust een langs of maak een afspraak. Wij verwelkomen u graag dè kapsalon van Nijmegen, SOHO Salon Professionals!

Haarproducten van Sebastian Professional en Seb Man zijn er voor de professional. Ontdek de iconische haarverzorgingslijn en haal inspiratie uit creatieve trends voor het haar. Wij verkopen veel Sebastian Professional haarproducten in de salon. Voor een advies spreek je gewoon een van onze hairstylisten aan in de salon. Zij helpen je graag verder met het juiste verzorgingsproduct voor jouw wensen en type haar.

We stellen ons voor…

2024-01-25T14:55:25+00:00

Nills Nelissen

Ik ben Nills Nelissen, alweer ruim 20 jaar gepassioneerd dames- en herenkapper en geniet nog steeds van mijn vak. Mijn doel is om mensen de mooiste versie van henzelf te laten zijn. Ik ben gespecialiseerd in verschillende technieken qua haarverlenging en volume d.m.v. extensions, haarwerken en wefts. Tevens ben ik kleurspecialist en up-to-date op het gebied van alle kniptechnieken. Uw tevredenheid is mijn hoogste prioriteit!

2024-01-25T14:55:32+00:00

Britney

Hallo, mijn naam is Britney. Ik ben allround hairstyliste en ben gespecialiseerd op het gebied van verschillende knip- en kleurtechnieken. Ik volg regelmatig trainingen om mezelf nog verder te ontwikkelen. (foto binnenkort)

Dames en heren kapsalon Nijmegen SOHO Salon Professionals Afspraak maken

Direct een afspraak maken?

Bij SOHO Salon Professionals maak je gemakkelijk en direct online een afspraak. Selecteer uw behandeling, de medewerker en het gewenste tijdstip.