Seb Man
Producten SEBMAN SOHO Salon Professionals

SEB MAN introduceert een nieuw assortiment met haircare-, styling- en groomingproducten, voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen. Zodat mannen altijd zichzelf kunnen zijn, ongecompliceerd en onbezorgd.

Een compacte, ongecompliceerde line up voor een veelzijdige style.
YOUR POWER SHOT ON THE GO. Met guarana extract en een verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid.

Deze complete lijn bevat alle essentials om het haar te verzorgen én stylen. Naast professionele haarproducten biedt SEB MAN ook een scheergel, aftershave en baardolie. De producten zijn ongecompliceerd en doen precies wat ze beloven, ideaal voor de stijlvolle man die op zoek is naar een onbezorgde stylingroutine.

Producten SEBMAN SOHO Salon Professionals

Het assortiment van Seb Man is bescheiden, maar effectief. Het zijn voornamelijk haarproducten met een paar uitzonderingen. Bijna elke man wast wel zijn haar en gebruikt een haarproduct voor de styling en daar kan Seb Man prima mee helpen met hun productlijn.

Of je nou een sporter, avonturier of maker bent, Seb Man heeft ook producten voor jouw haar en die bij jouw image passen. De simpele, zwarte verpakking zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn dat je de producten verwart met die van je vriendin of vrouw.

Afspraak maken bij SOHO salon professionals

Direct een afspraak maken?

Bij SOHO Salon Professionals maak je gemakkelijk en direct online een afspraak. Selecteer uw haarbehandeling, de medewerker en het gewenste tijdstip.