Dames & Heren kapsalon

SOHO salon professionals is een professioneel, creatief en trendy kapsalon in Nijmegen. Altijd up-to-date qua trends op het gebied van haarmode. Laat u eens inspireren door een creatieve styling of door één van onze vele trendy kleuren.

Het personeel van SOHO salon professionals volgt regelmatig trainingen en bezoekt beurzen in zowel binnen- als buitenland. Wij werken dan ook met de nieuwste technieken en producten. Ook zijn wij gespecialiseerd in kleuringen en extensions.

Wilt u zich eens vakkundig laten adviseren!? Kom dan gerust een langs of maak een afspraak. Wij verwelkomen u graag bij SOHO salon professionals!

We stellen ons voor…

2022-09-03T09:51:07+00:00

Nills Nelissen

Ik ben Nills Nelissen, alweer ruim 15 jaar gepassioneerd dames- en herenkapper en geniet nog steeds van mijn vak. Mijn doel is om mensen de mooiste versie van henzelf te laten zijn, daarom heb ik gekozen voor dit concept, de combinatie met beauty. Ik ben gespecialiseerd in verschillende technieken qua haarverlenging en volume d.m.v. extensions, kleuren van het haar en moderne kniptechnieken. Tevens zijn wij erg goed in haarverzorging, zoals keratine behandelingen, herstel treatments en reguleren van de vochtbalans. Bij Soho werken we met de merken: Sebastian, Seb Man, Wella, SP, Nioxin, Keratherapy en Great Lenghts.

Afspraak maken bij SOHO salon professionals

Direct een afspraak maken?

Bij SOHO Salon Professionals maak je gemakkelijk en direct online een afspraak. Selecteer uw haarbehandeling, de medewerker en het gewenste tijdstip.