Dames & Heren kapsalon

SOHO salon professionals is een professioneel, creatief en trendy kapsalon in Nijmegen. Altijd up-to-date qua trends op het gebied van haarmode. Laat u eens inspireren door een creatieve styling of door één van onze vele trendy kleuren.

Het personeel van SOHO salon professionals volgt regelmatig trainingen en bezoekt beurzen in zowel binnen- als buitenland. Wij werken dan ook met de nieuwste technieken en producten. Ook zijn wij gespecialiseerd in kleuringen en extensions.

Wilt u zich eens vakkundig laten adviseren!? Kom dan gerust een langs of maak een afspraak. Wij verwelkomen u graag bij SOHO salon professionals!

WE STELLEN ONS VOOR…

2019-11-12T22:15:08+00:00

Nills Nelissen

Ik ben Nills Nelissen, alweer ruim 15 jaar gepassioneerd dames- en herenkapper en geniet nog steeds van mijn vak. Mijn doel is om mensen de mooiste versie van henzelf te laten zijn, daarom heb ik gekozen voor dit concept, de combinatie met beauty. Ik ben gespecialiseerd in verschillende technieken qua haarverlenging en volume d.m.v. extensions, kleuren van het haar en moderne kniptechnieken. Tevens zijn wij erg goed in haarverzorging, zoals keratine behandelingen, herstel treatments en reguleren van de vochtbalans. Bij Soho werken we met de merken: Sebastian, Seb Man, Wella, SP, Nioxin, Keratherapy en Great Lenghts.

2019-12-01T07:00:45+00:00

Laura Janssen

Al een aantal jaar ben ik werkzaam als topstyliste bij SOHO Salon Professionals. Mijn kappershart gaat stralen van kleuringen zoals balayage en colormelting, maar ook voor een frisse (heren) coupe kun je bij mij terecht! Ik hoop je snel te zien!

2019-12-01T07:14:48+00:00

Sammy Seegers

Een paar jaar geleden ben ik hier begonnen als stagaire en vanuit daar doorgegroeid als Hairstyliste bij SOHO. Ik word helemaal gelukkig van mooie frisse highlights en een nette geföhnde coupe. Maar mijn grootste passie is om kinderen een frisse coupe te geven.

2019-11-12T22:35:20+00:00

Nicole Edelijn

Ik ben anderhalf jaar geleden begonnen bij SOHO Salon Professionals als stagaire en nu werk ik hier met veel plezier als hairstyliste. Ik vind het leuk om de klant in het zonnetje te zetten met een lekker momentje bij de wasbak. Tevens vind ik het heerlijk om de klant blij te maken met een mooie kleur in het haar en het mooi af te werken met föhnen.

Direct een afspraak maken?

Bij SOHO Salon Professionals maak je gemakkelijk en direct online een afspraak. Selecteer uw haarbehandeling, de medewerker en het gewenste tijdstip.