Wella

professionals

 

WELLA professionals

 

ILLUMINA COLOR

ONGELOFELIJKE LICHTREFLECTIE, ONGELOFELIJKE HAARBESCHERMING.

ILLUMINA COLOR brengt licht tot een hoogtepunt van het spectrum waardoor onverwachte potentie van het haar eerder naar voren komt. Nu kan je nieuwe kleuren creëren die perfect aansluiten op de wensen van je klanten. Sinds de lancering van ILLUMINA COLOR is het een wereldwijd schoonheidsfenomeen geworden, een nieuwe benchmark voor natuurlijkheid in haarkleuring met ongelofelijke lichtreflectie en ongelofelijke haarbescherming.

Wella illumnia color

KOLESTON PERFECT

Koleston Perfect, het professionele haarproduct dat de nieuwe norm bepaalt voor expertise en creativiteit op het vlak van haarkleuring.

Het wordt dagelijks in meer dan 100.000 salons wereldwijd gebruikt om de gewenste kleurresultaten en superieure haarverzorging te bieden dankzij onze uiterst kwaliteitsvolle ingrediënten.

Bevat tot 25% conditioningstoffen en lipiden voor een resultaat dat verzorgend en vriendelijk voor het haar is. Aanbevolen door het Instituut voor Trichologen, de belangrijkste beroepsvereniging voor trichologen ter wereld en voor de vijfde keer op rij winnaar van de Salon Star award in de categorie kleur.

Welloxon wordt wereldwijd door kappers aangeprezen vanwege de romige consistentie, verbeterde mengbaarheid en moderne prestaties. Welloxon Perfect maakt nauwkeurige, regelmatige kleurontwikkeling mogelijk.

Wella koleston

COLOR TOUCH

Tijdelijke, ammoniavrije, multidimensionale, demi-permanente haarkleuring voor klanten die hun kleur regelmatiger willen veranderen.

COLOR TOUCH-emulsie zorgt voor precieze ontwikkeling van professionele haarkleuring.

Wella Color Touch

MAGMA BY BLONDOR

Licht op en kleurt zowel natuurlijk als gekleurd haar in één enkele stap. Er zijn 16 onderling mengbare kleuren beschikbaar voor maximale creativiteit en haarkleurideeën, van zachte tot intense eindresultaten.

Wella Magma

COLOR FRESH

Color Fresh is een enorme veelzijdige, milde, verzorgende kleurversterker met zure PH. Het is ideaal voor het opfrissen van een kleur tussen twee behandelingen in, voor kleurcorrectie, maar ook voor een eerste kleuring.

Wella Magma

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of gaat u naar de website van WELLA.