Het Team

van SOHO salon professionals

 

Het team van SOHO salon professionals

 
 
SOHO salon professionals bestaat uit een team van gedreven professionals. Zij zijn allemaal in het bezit (of in een afrondende fase) van een gedegen kappersopleiding. Daarnaast heeft SOHO salon professionals met SOHO by Elke (Elke Busser) een gediplomeerd schoonheidsspecialiste in huis.

Nills Nelissen is eigenaar van SOHO salon professionals. Om ervoor te zorgen dat hij op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen, volgt hij regelmatig trainingen en bezoekt beurzen in binnen- en buitenland. De opgedane kennis en ervaringen brengt hij over op zijn medewerkers waardoor het personeel van SOHO salon professionals altijd up-to-date is. Door zijn persoonlijke touch en streven naar perfectie wordt iedere hairstylist geprikkeld om zijn of haar creativiteit te ontplooien.
 
Eigenaar Nills Nelissen
 
Als u een bezoek brengt aan SOHO salon professionals ontdekt u direct de professionele aanpak. Er wordt ruim de tijd genomen om een deskundig advies te geven zodat u ontspannen en vol vertrouwen in uw stoel kunt plaatsnemen. Loop eens binnen en ervaar zelf waarom SOHO salon professionals een ruime klantenkring heeft opgebouwd dat bestaat uit tevreden en terugkerende klanten.
 

Kortingen & Acties

 
SOHO salon professionals organiseert regelmatig leuke extra’s voor haar vaste klanten. Dit communiceren wij via onze nieuwsbrief. Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties.