Sebastian Professional

Voor geniale styling

 

Sebastian Professional

 

Sebastian Professional

Sebastian introduceert de ultieme transformatietools. Het resultaat van een stijlvolle combinatie van de dagelijkse praktijk en diepgaand onderzoek. Ingenieuze producten voor geniale styling, verdeeld in 4 productcategorieën: FOUNDATION, FLOW, FORM, FLAUNT.
 

Sebastian Professional

 
FOUNDATION:
Shampoos die het haar teder reinigen, conditioners die voeden en verwennen, haarmaskers die voeden en herstellen. Geïnspireerd door het verlangen naar het toppunt van style.
 
Sebastian Professional

 
FLOW:
Lichte treatment-stylers die speciaal zijn ontwikkeld om lief voor het haar te zijn. Fijn om mee te stylen. Zo licht als kasjmier, even zacht als zijde voor zalig doorvoed haar. Geïnspireerd door natuurlijke luxestoffen uit de mode.
 
Sebastian Professional

 
FORM:
Heftige stylers overtreffen elke fantasie over holding-molding-sculpting. Geïnspireerd door het vermogen van fashion om persoonlijkheid te versterken.
 
Sebastian Professional

 
FLAUNT:
WOW-formules voor je haar om te schitteren alsof je leven er van afhangt. Geïnspireerd door het verlangen naar licht in de duisternis.

 

Sebastian Professional Cellophanes

CELLOPHANES

Geef je haar een mooie kleurglans met één van de 12 kleuren van Sebastian Cellophanes. Cellophanes is een haarvriendelijke kleurglans. Het verhoogt het reflecterend vermogen van elke haar afzonderlijk, versterkt het haar, beschermt de natuurlijke vochtbalans en beschermt tegen uv-straling. Glossy, transparante kleur betekent nu ook sterker, gezonder uitziend haar!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.