Schoonheidssalon

Schoonheid is een kostbaar bezit

 
 
 

Schoonheidssalon SOHO salon professionals staat voor persoonlijke aandacht, professionele behandelingen en deskundig advies.

SOHO salon professionals, dé schoonheidssalon van Nijmegen, biedt u nu ook diverse schoonheidsbehandelingen gericht op huidverbetering. Wij voeren merken zoals: Dermalogica, Reviderm, CND, Medik8 en Mineralogie.

Schoonheidssalon Nijmegen

Dermalogica bij SOHO salon professionals, Schoonheidssalon Nijmegen

Dermalogica heeft voor ieder huidprobleem een oplossing. Door het maken van een gezichtsanalyse, ook wel Face mapping genoemd, krijgt u inzicht in uw persoonlijke huidverzorgingsbehoeften en doordat er per zone gekeken wordt naar eventuele problemen zoals verstoppingen, oneffenheden en bijzonderhedenen kan er in kaart gebracht worden wat de specifieke behoeften zijn van de huid tijdens en na de behandeling.

Alle producten van Dermalogica zijn vrij van verstoppende minerale olie en lanoline, irriterende kunstmatige geur-kleurstoffen en uitdrogende harde alcohol en formaldehyde. De producten zijn ecologisch verantwoord, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn niet op dieren getest. Bovendien zijn de verpakkingen hygiënisch in gebruik en recyclebaar.

Schoonheidssalon Nijmegen

Bij schoonheidssalon SOHO salon professionals hanteren wij een probleemoplossende aanpak die erop gericht is de huid te verbeteren, waardoor elke behandeling begint met Face Mapping: een methode van huidanalyse die gebaseerd is op de Chinese geneeskunde.