Permanente make-up

Dag en nacht verzorgd

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner er altijd perfect verzorgt uit te laten zien. Je ziet er stralend uit op elk moment van de dag. Deze methode is voor iedereen een perfecte aanvulling. Zeker als je bijvoorbeeld een ooglidcorrectie hebt ondergaan.

 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal pigment net onder het huidoppervlak aangebracht. Dit is volkomen veilig. Het mooiste resultaat wordt verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er een natuurlijke kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden je wensen qua kleur en vorm uitgebreid besproken. Nadat de huid verdoofd is met EMLA crème begint de behandeling van het pigmenteren. Meestal is de pigmentatie direct na het zetten iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Dit komt doordat de opperhuid, die ook vol met pigment zit, het deels afstoot. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes of schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Daarom moet er een nabehandeling plaatsvinden.

De Permanente Make-Up behandeling omvat meestal 2 tot 3 behandelingen. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Hetzelfde gebeurt bij een eventuele derde behandeling na ongeveer 4 weken. Meestal is het resultaat na de derde behandeling goed en blijft het pigment 1 tot 4 jaar aanwezig. Er zit minimaal 4 weken tussen elke behandeling omdat de opperhuid dan weer helemaal vernieuwd is.

 

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen ´maken´ jouw gezicht. Door het intekenen van de wenkbrauwen kunnen we je laten ervaren wat voor een verschil permanente make-up voor jou zou kunnen zijn. We creëren wenkbrauwen die bij jouw gezicht passen en aan jouw wensen voldoen. Door de schaduw en hairstroke technieken krijg je een natuurlijke uitstraling. Dunne, onregelmatige of ‘hangende’ wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Het geeft zelfs een optische lifting van het gezicht. Ook als u helemaal geen wenkbrauwen heeft is permanente make-up dé perfecte methode om optisch natuurlijke wenkbrauwen te creëren.

 

Hairstroke-techniek

De hairstroke-techniek is een techniek waarbij de wenkbrauw haartje voor haartje wordt opgebouwd met een pigment zodat het er als een echt haartje uitziet. Deze haartjes worden zo geconcentreerd ingetekend dat er een driedimensionaal effect ontstaat waardoor het er heel natuurlijk uit komt te zien.

 

Schaduwtechniek

Hierbij wordt de wenkbrauwlijn in geschaduwd waar de al dan niet aanwezige haartjes mooi natuurlijk invallen. Dus je ziet geen gekleurde blokken.

Eyeliners

InfraLashes:

Hierbij wordt er altijd tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag als resultaat heeft.

Eyeliner

Hierbij wordt er tussen de wimperhaartjes, maar ook erboven gepigmenteerd. Zo kunnen te grote of juist te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Hangende oogleden kunnen hierbij ook optisch weggewerkt worden.

 

Correctiebehandeling

Heeft jouw oude Permanente Make-Up een vage kleur gekregen of is het zelfs verkleurd in oranje, blauw, rood, groen of grijs?

Waarschijnlijk is het dan tijd voor een correctiebehandeling van jouw oude Permanente Make-Up kleur. Deze behandeling bestaat uit één of twee behandelingen waarbij de oude kleur door middel van een complementaire kleur wordt gecorrigeerd óf in zijn geheel wordt verwijderd door een Remover Liquid.

Sommige pigmenten hebben de neiging om te verkleuren in de huid. In het uiterste geval kan het oude pigment bijna helemaal uit de huid gehaald worden door de Remover Liquid. Dit is een proces wat veel tijd in beslag neemt, maar het is niet onmogelijk. Ook kunnen eventuele kleine correcties van de vorm toegepast worden. Bedenk wel dat hier meerdere behandelingen voor nodig zijn. Aangesloten bij NSGP.

logo

 

Veiligheid

De veiligheid van de pigmenten is in Nederland sinds 2004 wettelijk gewaarborgd. Pigmenten die allergische reacties kunnen veroorzaken, of op een andere manier schade zou kunnen aanbrengen, zijn verboden. Het Landelijke Centrum voor Hygiëne en Veiligheid (LCHV) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) houden zich met de controle op het veilig aanbrengen van Permanente Make-Up bezig.

 

Vergoeding

Door registratie van de specialisaties bij ANBOS én een persoonlijke AGB-code, worden sommige behandelingen door je zorgverzekeraar vergoed. Vraag altijd even na of er een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig is. De hoogte van de vergoedingen is afhankelijk van de polisvoorwaarden van jouw aanvullende verzekering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Of klik hier voor de prijzen.