LCN Spa

lcn

De wortels van de LCN SPA lijn liggen in Azië. Het Aziatische continet is bekend om haar weelderige, tropisch plantengroei, waarin duizenden soorten paradijselijk bloemen, struiken en kruiden hun oorsprong vinden.

De plantaardige ingrediënten die in de wellness behandeling gebruikt worden hebben een langdurige werking en zorgen voor een bijzondere verwen ervaring.

lcn_spaDe LCN SPA lijn onderscheidt zich door aanwezigheid van bijzonder hoog- waardige en exotisch grondstoffen in diverse samenstelling.
Voor deze nieuwe verzorgingslijn werden uitsluitend natuurlijke ingrediënten uitgezocht met een specifieke werking, alle ingrediënten zijn afkomstig van het Aziatisch tropisch regenwoud. De extreme klimatologische omstandigheden hebben uiteraard een grote invloed op de plantengroei in deze regio.
Tropische planten hebben een bijzonder kenmerk af en toe specifiek substanties in hoge concentraties op te slaan.
Dit fenomeen is in de cosmetica reeds geruime tijd bekend en werd eveneens gebruikt bij het ontwikkelen van de LCN Spa serie.

Naast de exclusieve kenmerken van verschillende ingrediënten biedt deze serie tevens een uitzonderlijk gevoel van welbehagen door het specifieke parfum van gebruikte bloemen, planten en fruitsoorten.