Mineralogie

Make-up met een unieke samenstelling

Mineralogie make-up

Een introductie

Het geheim voor prachtige kleuren, egale dekking en een gezonde, frisse uitstraling? De ingrediënten! Mineralogie heeft als uitgangspunt dat make-up je uitstraling op een natuurlijke manier dient te versterken. De make-up heeft een unieke samenstelling die de huidtint en het uiterlijk optimaal en op natuurlijke wijze versterkt. De innovatieve minerale make-up is werkelijk goed voor de huid en bevat geen talk, zetmeel, kleurstof of geurstoffen. Daarbij heeft de foundation – het paradepaard van Mineralogie – een SPF van 26.

Stralend en egaal

Ontdek de mineralen die gebruikt worden om je huid een natuurlijke, zachte en egale uitstraling te geven. Alle losse ingrediënten – die in verschillende verhoudingen in de cosmetica zijn verwerkt – zorgen ervoor dat de make-up van Mineralogie de hoogste kwaliteit biedt en de meest veelzijdige en glamorous minerale make-up op de markt is.

  • Bismuth Oxychloride: geeft onze minerale make-up een romige en luxe textuur met een langdurig effect.
  • Iron Oxides: Deze oxiden voorzien onze cosmetica van kleur en dragen bij aan een koele huid door infrarode straling te blokken.
  • Boron Nitride: verbetert en vergemakkelijkt het aanbrengen van make-up op het gezicht.
  • Mica: bevat de vitamines A en E (anti-oxidanten) verwerkt in onze make-up, waardoor een subtiel, licht glanzend effect ontstaat aanvullend op het de zachte, matte finish.
  • Serecite: biedt helderheid aan foundations, bronzers en eye shadows.
  • Ultramarines: creëert rijke, levendige kleuren als paars, blauw, groen, rood en violet.

Mineralogie make-up

Actief, hard werkend & gezond

 
Het kost tijd en energie om je huid jong en gezond te houden. Mineralogie maakt dit eenvoudiger door gezonde en actieve ingrediënten toe te voegen aan onze make-up.

Retinyl Palmitate (vitamine A)

Verzacht de huid, vermindert rimpels; helpt het afstoten van dode huidcellen en heeft ook ontstekingwerende eigenschappen wat helpt acné te voorkomen.

Tocopheryl Acetate (vitamine E)

Een antioxidant dat helpt pigmentvlekken (bruine verkleuringen) door schadelijke zonnestraling te voorkomen. Het stimuleert de celdeling en ondersteunt het huidmetabolisme; herstelt de beschadigde huid en biedt bescherming tegen ultraviolet zonlicht.

Titanium Dioxide

Deze gemicroniseerde dioxide reflecteert de schadelijke UV zonnestralen en vormt een essentieel ingrediënt van zonnebrandcrème. Toegepast om een bepaalde witheid aan gekleurde cosmetica mee te geven. Het verhoogt het dekkend vermogen van een product en voorkomt huidveroudering.

Z-Cote

Een speciaal zinkoxide ingrediënt met fijne deeltjes die transparant worden na aanbrengen op de huid. Een perfecte bescherming tegen ultraviolet (UVA en UVB) licht zonder het bleekmakende effect van traditionele zinkoxide. Z-Cote is een hypoallergeen-formule voor de gevoelige huid. Het helpt ontstekingen te verlichten en werkt als een antioxidant.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of kijkt u op de website van Mineralogie Nederland.