Microdermabrasie by Reviderm

Reviderm Microdermabrasie

Microdermabraserie huidverbetering met Reviderm

 

Reviderm Microdermabrasie

 

Omdat niet iedere huid probleemloos is, zijn er nu de huidverbeteringsproducten van Reviderm: Skintelligence.

Geïnspireerd door de fascinerende complexiteit van de huid heeft dit merk er altijd naar gestreefd de beste ingrediënten te combineren met de laatste kennis op het gebied van dermatologie.

Het behandelsysteem van Reviderm is gebaseerd op een gecontroleerde mechanische peeling, de microdermabrasie, voor een optimaal resultaat.

Reviderm is een effectieve dermo-kosmetische behandelingsmethode, die zijn succes dankt aan het type, de kwaliteit, de concentratie en de combinatie van actieve ingrediënten. En net zo belangrijk zijn de correcte behandelingsprocedures.

 
Reviderm Microdermabraserie

 

Intelligente huidverzorging

Eerder dan je lief is zie je de eerste tekenen van huidveroudering. De huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Om dat tegen te gaan heeft Reviderm een verzorgings- en verbeteringssysteem ontwikkeld, met 9 exact op elkaar afgestemde verzorgingsstappen, die je ook thuis eenvoudig kunt volgen.

Stap voor stap wordt de individualiteit van je huid uitgelegd en behandeld. Door een consequente thuisverzorging verleng je het zichtbare effect van de dermocosmetische behandeling met Reviderm microdermabrasie in de salon en vertraag je tegelijkertijd het verouderingsprocess van je huid.

Een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid. De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen.
Met de producten en behandelingen van Reviderm bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering.

Belangrijker is dat je ook de oorzaken van het verouderingsproces:

  • vertraging van huidfuncties
  • tegengaat en helpt om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

 
De producten van Reviderm gaan verder. Reviderm heeft op dit moment drie productlijnen: cellucur voor de jongere huid, Skintelligence voor iedere huid die extra verzorging nodig heeft en de Premium 4D lijn voor de meest veeleisende huid.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie. Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling – met een Reviderm Skin Peeler, bij voorkeur in combinatie met ultrasound – zorgt voor een optimaal resultaat.

Verantwoorde schoonheid

Reviderm ontwikkelt uitsluitend producten die zich heel goed op je huid verdragen, zodat je je absoluut goed voelt in je huid. Naast jouw schoonheid is ook de blijvende schoonheid van onze aarde een verplichting. De verantwoorde omgang met natuurlijke hulpbronnen, het gebruikmaken van groene stroom, het afzien van ethisch bedenkelijke werkstoffen en de CO2 geoptimaliseerde logistiek is onze bijdrage aan de instandhouding van onze fascinerende wereld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of kijkt u op de website van Reviderm.